More

  Uit Nu! • Traffic Slam 3 — explosieve racegame van Xform

  Hoe Xform wil je het hebben? Snelle auto’s? Check! Gitaar soundtrack? Check! Explosies? Check! Gratis online game? Check! Oftewel: Traffic Slam 3 is uit. De Utrechtse veelproduceerders lijken Shockwave meer en meer vaarwel te zeggen, want ook deze bots-boem-knal-game komt tot ons via de Unity webplayer.

  Xforms mede-oprichter Diederik Groesbeek: “We hopen met deze game een bijdrage te leveren aan het maatschappelijke debat over geweld en racegames. We willen duidelijk maken dat auto’s de ongelukken veroorzaken, níet games! Het komende verbod op automatisch geschakelde auto’s is een begin, maar het is jammer dat racegames wéér in verband gebracht worden met geweld in het verkeer.”

  Eh, Diederik, racegames? De discussie gaat over shooters!

  “Ach man, hou je mond. Wat weet jij er nou van? Wie maakt er nou games, jij of ik? Prut journalist.”

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=7aMmhJuBu-I’]

  Speel de game hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img