More

  Nieuws • FEZ, Braid en Super Meat Boy toegevoegd aan setlist Indie Games Concert

  Het Indie Game: The Movie-trio FEZ, Braid en Super Meat Boy is toegevoegd aan de setlist voor het Indie Games Concert op zaterdag 2 maart in Hilversum. Nederlandse componisten arrangeren momenteel enkele stukken uit deze games voor het Ludwig ensemble voor het eerste concert ooit volledig gebaseerd op indie games.

  Eerder maakte de organisatie al bekend dat het publiek kan luisteren naar muziek uit Minecraft, Journey en Super Crate Box. Het concert is overigens niet een volledig passieve aangelegenheid, zo is er tevens de mogelijkheid Cello Fortress te spelen. Een toepasselijk spel, gezien de hoofdrol voor een cellist (in dit geval bedenker Joost van Dongen).

  Kaarten zijn hier te koop voor 10 euro. Meer informatie vind je op de Facebook-eventpage van het concert.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img