More

  Uit Nu! • Gunslugs van OrangePixel is Ouya-ready en komt met een tweespeler optie

  Het is misschien wel de OrangePixel game die het langs in ontwikkeling is geweest. Acht maanden deed programmeur/artist/designer Pascal Bestebroer over Gunslugs en die tijd heeft hij goed gebruikt. Gunslugs is te omschrijven als een run & gun waarbij je als geharde commando gedropt wordt midden in vijandig gebied en je tussen de chaos en explosies opdrachten moet uitvoeren. De game kent de typerende pixelstijl van Bestebroer en is grafisch zijn meest uitgesproken werk ooit.

  Gunslugs is klaar voor de Ouya. Het heeft een tweespeler optie die op de nog te verschijnen Android console makkelijk speelbaar is dankzij de bijgeleverde controllers. Maar ook op de mobiele telefoon is het mogelijk coöperatief door de levels te struinen, het vergt alleen wat tweaken en additionele hardware (zoals een WiiMote, bluetooth controllers of extra iOS apparaten). Lees hier hoe je de tweespeler aan de praat krijgt. En koop de Android versie hier en de iOS versie daar. Na de klik de game in actie.

  Chaos en battle op verschillende locaties.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=iMUb2tD-6z0′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img