More

  Nieuws • Dit is de nieuwe game van Triumph Studios

  Ok, om eerlijk te zijn is de juiste kop: Dit zijn vage beelden uit wat vermoedelijk de nieuwe game van Triumph Studios is. Maar dat vond ik te lang. En niemand die daar op zou klikken. Enfin, het zit zo: Triumph Studios stuurde onderstaande kerstkaart rond. Een puzzle. Diverse fans deden het werk voor ons en bovenstaande afbeelding is het resultaat. Wie naar de beelden kijkt en een ‘oude’ serie van de studio kent, krijgt volgens ons een aardig idee waar Triumph op dit moment mee bezig is.

  Wat denk jij?

  XMasCard2012

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img