More

  Video • Reuzen die maken en breken in gameplaytrailer van Reus door Abbey Games

  Reus is een godgame van de jonge studio Abbey Games waarbij de goden als reuzen over de aardbol banjeren. Zij hebben de macht om de natuur naar hun hand te zetten. Met een paar stevige dreunen van hun vuisten (of klauwen zoals je in het filmpje kan zien) vormen ze de aarde naar hun wil, creëren ze nieuw leven en manipuleren ze naar hartenlust genetisch materiaal. Jeweetwel, zoals goden dat doen.

  Maar dan komt de mens ten tonele. Het enige element in de game waar je geen direct invloed op hebt. Jeweetwel, zoals mensen zijn: een eigen willetje en een sterke neiging tot (zelf)destructie. Jouw taak als reus is om de mens in harmonie te laten leven met de natuur, maar dat is niet per se wat de mens wil. Voor je het weet houd je vechtende partijen uit elkaar, probeer je ontbossing tegen te gaan of moet je je zelfs de opstandelingen van het reuzenlijf slaan. Verwacht de game in Q2 van dit jaar voor PC.

  Reus gaat over het scheppen van natuur en over de hebberigheid van de mens. Check de trailer hieronder voor ingame beelden.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=8M1icsCkgB4′]

  Reus 2

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img