More

  Uit Nu! • Xform gaat voor het eerst mobiel met Rally Point 3 en scoort meteen half miljoen downloads

  Het zal niemand verbazen dat de eerste iOS game van Xform een racetitel is. De Utrechtse studio mag inmiddels wel gezien worden als een racegame-expert op gratis gameportals. Een paar voorbeelden: Burning Rubber, Traffic Slam, Downtown Drift en deze Rally Point. Het derde deel is wederom te spelen op de gratis gameportal van dienst Shockwave3d.com, maar interessanter is dat hij voor het eerst ook op iOS apparaten draait. Zorg voor het beste resultaat wel voor een iPhone 4s of een iPad 2 en hoger.

  En alsof het niks is, heeft de game al meer dan 500.000 downloads gegenereerd. “Die aantallen vallen ons niet tegen”, zegt Xform medebaas Pieter Albers. “Vooral als je bedenkt dat het eigenlijk maar een test is.” Het succes van de game betekent wel dat er meer Xform-games op iOS verschijnen dit jaar. Albers: “We hebben vooraf gekscherend tegen elkaar gezegd dat we met een half miljoen downloads nog wel een Rally Point 4 zouden maken.” Download de game gratis hier, na de klik Rally Point 3 in actie.

  Zo snel mogelijk door de poortjes, makkelijker gezegd dan gedaan.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ZELt40ynwyc’]

  Xform quote: “Dat mensen nog werk gedaan krijgen, terwijl ze de hele dag gratis deze oogbol-masserende-rallyracer kunnen spelen is voor ons een mirakel. Wij doen niks anders meer namelijk.”

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img