More

  Muziek • Indie Games Concert lanceert in Nederland met muziek uit Minecraft, Journey, Super Crate Box

  Hoe klinkt de chiptune muziek van Super Crate Box gespeeld met klassieke instrumenten? Op zaterdag 2 maart kom je erachter tijdens het eerste Indie Games Concert, een compleet concert volledig in het teken van indie games. Het Ludwig ensemble speelt dan stukken uit onder meer Minecraft, Journey, Dear Esther en, zoals gezegd, Super Crate Box.

  Een team van negen arrangeurs is momenteel bezig de muziek om te zetten voor het ensemble — in het geval van bijvoorbeeld Super Crate Box een lastige opgave. De organisatie is in handen van Dutch Game Music, de plaats van handeling: het Hilversumse Muziekcentrum van de Omroep. Kaarten kosten slechts 10 euro en zijn hier te koop.

  Ludwig is een zelfstandig ensemble, gevormd door ambitieuze topmusici uit de Radio Kamer Filharmonie, het Radio Filharmonisch Orkest en het Metropole Orkest.

  Gedurende anderhalf uur komen maar liefst twintig games voorbij. Control Magazine ondersteunt het concert als mediapartner en we zullen in de loop van de komende weken meer titels bekendmaken uit die setlist.

  Ludwig & Dutch Game Music:
  Indie Games Concert

  Zaterdag 2 maart 2013

  Open: 19h30
  Concert aanvang: 20h30
  Concert einde: 22h00

  Muziekcentrum van de Omroep (MCO)
  Heuvellaan 33 • 1217 JL • Hilversum

  Kaarten: 10 euro • hier te koop

  Meer informatie vind je op de Facebook-eventpage van het concert.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img