More

  Nieuws • EDGE: Vlambeer betere studio dan id Software, Telltale Games, Ninja Theory en Quantic Dream

  De bron is nog een beetje sketchy, maar het lijkt erop dat het Britse magazine EDGE Vlambeer op nummer 34 heeft gezet in zijn nog te publiceren lijst van “The World’s 50 Greatest Videogame Developers”. Vlambeer (de enige Nederlandse studio op de lijst) staat dus op 34, net onder Sony Online Entertainment en Crytek, maar boven gerenommeerde studio’s als id Software, Telltale Games, Ninja Theory en Quantic Dream.

  Het blad is nog niet uit — en zelfs nog niet beschikbaar als digitale download voor de iPad-abonnees — maar de lijst en enkele foto’s van editie nummer 250 zijn vanochtend al geplaatst op Neogaf, het populaire forum dat bekend staat om zijn ‘leaks’.

  Een prachtig compliment dus voor Vlambeer van de redactie van het goed gelezen Britse tijdschrift. En nu maar hopen dat het duo dit jaar wat meer games uitbrengt dan in 2012. Op de planning staan in elk geval Luftrausers en Ridiculous Fishing.

  De hele lijst en bijbehorende (nonsens) discussie lees je bij Neogaf.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=dM-8kwtzHDo’]

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=m419mqUZ_6s’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img