More

  [Nieuws] Super Crate Box gekozen tot PlayStation Mobile Game of the Year (update)

  Super Crate Box is gekozen tot PS Mobile Game of the Year. Vlambeer lanceerde de game oorspronkelijk in 2010, bracht het spel later naar iOS en een paar maanden geleden op verzoek van (en betaald door) Sony naar PlayStation Mobile (PS Vita en PS-certified Android toestellen).

  Fred Dutton van het Europese PlayStation.Blog schrijft over de game:

  Believe it or not, I reckon I’ve played SCB more than any game in any category. Vlambeer’s bite-sized score-attack platformer was an ingenious confection, and nailed that just-one-more-game catchiness better than any other title this year.

  Vlambeer, gefeliciteerd!

  UPDATE: In tegenstelling tot wat we in eerste instantie meldden, betreft het niet een Europese, maar wereldwijde verkiezing. En verder is Guerrilla Games’ Killzone Mercenaries uitgeroepen tot ‘Most Anticipated PS Vita Game‘ (scoll naar beneden).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img