More

  SPEEL NU DE CONTROL KERSTGAME!

  Control en Weirdbeard presenteren…

  Control’s Kerstgame 2012

  Vijf jaar bezig en nog steeds geen uil…

  De Nederlandse gamesstudio’s zijn te sterk! Help Matthijs en Eric aan hun eerste uil en versla de zes eindbazen in deze epische episode van “met-een-hamer-of-een-zwaard, ontwikkeld door mannen met een baard”

  Zo begint onze ‘interactieve kerstkaart’ — ontwikkeld door Weirdbeard en een hoofdrol voor een stel bekende Nederlandse game-characters. Speel als Matthijs of als Eric. Doe het alleen of werk samen. Of — heel realistisch — maak er een epische herrie van. Wat je ook doet, de consequenties zijn voor jou!

  Speel hem hier: Control-online.nl/kerstkaart

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img