More

  [Uit Nu!] Isotx maakt game voor het goede doel 3FM Serious Request

  Gisteravond is Serious Request van start gegaan. Drie 3FM dj’s zitten tot kerstavond opgesloten in een glazen huis op een plein in Enschede en zamelen geld in voor een goede zaak. Dit jaar staat het terugdringen van babysterfte centraal. ISOTX, onlangs nog winnaar van een Dutch Game Award voor Best Online Game, heeft afgelopen weekend in een 48 uur durende gamejam het spel Record Request gemaakt voor 3FM Serious Request.

  Deze game wint naar alle waarschijnlijkheid niet een Dutch Game Award volgend jaar, maar is wel de moeite waard om even te checken. Zeker omdat je na het spelen een donatie kan doen voor het goede doel. Speel de game hier. Doneer hier. Vraag een plaat aan hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img