More

  [Nieuws] Nederlandse studio’s vanavond op tv bij Gamekings met een ‘kerst-jam’

  Vlambeer en Abbey Games hebben het onlangs tegen elkaar opgenomen in een daglange gamejam voor het tv programma Gamekings. De opdracht was simpel: maak de vetste kerstgame. Beperkende factor: één van de Gamekings kwam het team versterken. We verklappen de uitkomst van de battle natuurlijk niet, daarvoor moet je kijken om 22.20 uur op MTV.

  Twee totaal verschillende games die de kerstgedachte op geheel eigen wijze in beeld brengen zijn het resultaat. Opper king Boris van de Ven kiest de uiteindelijke winnaar. Na de klik de game van Vlambeer. Abbey Games houdt zijn game nog even geheim, maar wilde wel kwijt: “verwacht iets met Assassin’s Creed-achtige grandeur”. We zijn benieuwd. UPDATE: eerste screenshot na de klik.

  Dit is Deer Santa van Vlambeer:

  Deer Santa from Vlambeer on Vimeo.

  En hier istie dan, de game van Abbey Games.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img