More

  [Video] Tim Laning van Grendel Games legt de laparoscopie trainingsgame nog eens helder uit

  Grendel Games uit Leeuwarden is nu al een tijdje bezig met een trainingsgame voor laparoscopisch chirurgen op de Wii (en tegenwoordig Wii U). De standaard controllers van die console worden met enige aanpassing omgebouwd tot de instrumenten waarmee chirurgen in het echt ook werken.

  Dat wisten de meeste lezers van Control wel. We hebben alleen nog niet de game in actie laten zien, maar daar komt in deze reportage van BNR verandering in. Tim Laning van Grendel legt de filosofie achter de trainingsgame nog eens helder uit.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=g5N1l1mw3Zw’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img