More

  [Event] Control Gamelab aanstaande dinsdag over Muziek en Audio

  Control Gamelab, de tweemaandelijkse talkshow over gamedevelopment in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, gaat aanstaande dinsdag 18 december over muziek en audio. Het wordt een informatieve avond met veel verschillende muzikale gasten, on stage demonstraties en live creaties.

  Via Skype interviewen we Inon Zur, componist van onder andere Dragon Age, Crysis, Prince of Persia en Baldur’s Gate. Rik Nieuwdorp vertelt over de toepassing van adaptieve muziek, Sander Huiberts en Than van Nispen tonen aan hoe muziek bepaalde emoties triggert en Jonathan van der Wijngaarden geeft inzicht in het maken van muziek en geluid voor indie gamestudio’s. Sonic Picnic en Monobanda demonstreren live on stage hun nieuwe game Remembering, waar muziek een zeer belangrijke rol in heeft. Ook op het podium een foley artist, die audio bij games verzorgt. Verder nog wat muzikale verrassingen en optredens.

  Dinsdag 18 december, Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, aanvang 20 uur. Toegang gratis, aanmelden kan hier.

  En zo openen we de avond meestal. Grote kans dat we dat komende dinsdag anders doen.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=hChL8kjgg0g’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img