More

  Awards terugblik: Youdagames wint Best Music & Audio Design

  Youda Mystery The Stanwick Legacy is een zeer atmosferische game van Youdagames. Een hidden object game waarbij de speler terug gaat naar zijn ouderlijk huis en daar al zoekend en gravend achter een schokkend familiegeheim komt. Beelden, muziek en geluid werken uitermate goed samen en vormen een beklemmend geheel.

  De muziek is van componist Maarten Bonder die een persoonlijke tragedie meenam bij het schrijven van de nummers voor deze game. Zijn moeder overleed in de periode dat deze game werd gemaakt. Net als Guerrilla Games componist Joris de Man het overlijden van zijn moeder verwerkte in het openingsnummer van Killzone 3, zo heeft ook Bonder zijn moeder een passend eerbetoon bezorgd.

  En dit waren de genomineerden:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=xW3aeWQt8uI’]

  En zo klinkt de muziek in Youda Mystery The Stanwick Legacy:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=jKpqn-eTra0′]

   

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img