More

  [Nieuws] Uitstel voor eerste Nederlandse Wii U game Toki Tori 2: “Snoeihard gewerkt, maar niet af genoeg”

  De release van Toki Tori 2 van Two Tribes is uitgesteld. Aanvankelijk zou de game nog dit jaar uitkomen voor Wii U en Steam. Collin van Ginkel, mede-oprichter van de studio zegt daarover: “We hebben snoeihard gewerkt om het op tijd af te krijgen, maar kijkend naar waar we waren afgelopen weekend, was het gewoon niet af genoeg om het idee achter het geheel recht te doen.”

  In een blogpost leggen de makers verder uit: “Toki Tori 2 is een zeer persoonlijk project voor ons en op dit moment vinden we het nog niet goed genoeg om uit te brengen.” Als een van de redenen voert Two Tribes aan dat de vele nieuwe features in Toki Tori 2 weliswaar geïmplementeerd zijn, maar nog niet het gewenste niveau hebben. “We zijn bezig met het fixen van de zwakke punten.” Een nieuwe datum is nog niet bekend, wel belooft de studio uit Amersfoort dat de game begin 2013 uitkomt.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img