More

  [Video] Kan je stemmen? Stem dan mee op Castaway Paradise van Stolen Couch Games

  Ja het is weer zover. Een Nederlandse game heeft stemmen nodig. Heel dringend zelfs. Castaway Paradise (“Harvast Moon op pc/Mac”) van Stolen Couch Games staat rond de 80e plek in de Greenlight bingo en moet naar de top 10 om uitgegeven te worden op het almachtige Steam. Ben jij al in een vrijgevige kerststemming en wil je je quotum aan goede daden dit jaar nog halen? Steun dan deze game hier. (Of één van die andere Nederlandse games op Greenlight, maar daarover meer later deze week.) Om je te helpen beslissen, kun je even kijken naar dit filmpje met bewegend beeld (in kleur!) en bewegend geluid (in stereo!).

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=f5auLb0IL8g’]

  In Castaway Paradise spoel je na een schipbreuk aan op een eiland waar je liefdevol wordt opgenomen door de bewoners. Je krijgt een leuk huisje en de mogelijkheid een leven op te bouwen tussen de kleurrijke figuren. De game is duidelijk geïnspireerd door Nintendo’s klassieker Animal Crossing. Dat wordt dus gewassen verbouwen, opdrachten uitvoeren, ouwehoeren met de eilandbewoners en lekker rondhangen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img