More

  [Nieuws] Kan je stemmen? Stem dan mee op Iron Grip Marauders voor Best Browser Game of the Year

  Het gaat lekker met Iron Grip Marauders van ISOTX. Na de winst van de uil voor Best Online Game tijdens de Dutch Game Awards, maakt de game nu weer kans op drie awards in de verkiezing voor Best Browser Game of the Year van BBGSite.com. De game is genomineerd in de categorieën Best Graphics, Best 3D Game en Favorite Strategy Game. Om te winnen heeft ISOTX stemmen nodig en ja hier komt ie: die stemmen kan jij ze geven. Ja we weten dat je net ook al hebt gestemd voor Castaway Paradise op Steam Greenlight, maar het is vast goed voor je karma. Klik!

  Voor wie het niet meer wist, zo ziet de game eruit:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=lXvymwwT5Uk’]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img