More

  [Uit Nu!] Voel de feestdagen met Fizz! van Rising Step

  Er valt inmiddels niet meer aan te ontkomen. Sinterklaas is gekomen en gegaan en we denderen onmiskenbaar richting kerst. Wham en Bing Crosby druipen weer uit de speakers en de naaldbomen staan alweer langzaam te sterven in vele huizen. Ja ja de feestdagen hebben ons in hun lauwwarme, ietwat vettige greep. Daar moet op gedronken worden. En gegeten.

  Rising Step snapt dat het ontkurken van een champagnefles wel enige oefening kan gebruiken en zij brengen ons dan ook Fizz!. Een champagnefles-ontkurk-simulator die voorkomt dat je straks een modderfiguur slaat als de klok richting twaalf kruipt en jij met een flesje 1995 Cuvée des Enchanteleurs in handen staat. Het idee is heel simpel. Schud de fles totdat er genoeg kracht op de kurk staat. Met een simpele swipe ontkurk je vervolgens de fles. (Aha, dus zo moet dat…) Mik op de toren met glazen en richt zo’n groot mogelijke schade aan. Gelukkig nieuwjaar! Gratis voor iOS en Android.

  Zo ziet dat er uit in game:

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img