More

  [Event] Playful Arts Festival in Den Bosch laat mensen met/tegen elkaar spelen

  Samen spelen (of eigenlijk Collaberative Play) is het thema van het eerste Playful Arts Festival, van 14 tot en met 16 december in Den Bosch. Voor die gelegenheid heeft curator Zuraida Buter een hele reeks spellen verzameld die je op een scherm, zonder scherm met een Move controller, een rode knop bovenop het hoofd, binnen of buiten speelt, maar altijd met meerdere mensen.

  Het is een indrukwekkend lijstje met wat oude bekenden (Fingle, ibb and obb, Johann Sebastiaan Joust) en wat nieuwe gezichten (Firefly, Mega GIRP, BaraBariBall). Het festival heeft als doel verschillende vormen van spel, interactie en design met elkaar te mengen en zo meer mensen kennis te laten maken met spelen in zijn vele verschijningsvormen.

  Firefly maakt zijn debuut in Nederland tijdens het festival:

  single player from paba on Vimeo.

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img