More

  [Nieuws] Soundtrack van Cargo Commander voor Space Truckers met heimwee

  Is de Sint nog op zoek naar een goed cadeau? Denk dan eens aan de soundtrack van Cargo Commander, de game van Serious Brew die onlangs werd losgelaten op Steam. In de game ben je een eenzame Space Trucker die ver van huis op drift geraakte containers ontdoet van kostbaarheden. Het spel heeft mede dankzij de soundtrack een sterke melancholische ondertoon die het gevoel van eenzaamheid en heimwee versterkt. De muziek blijft ook zonder de beelden van de eindeloze ruimte verrassend goed overeind.

  Verantwoordelijk voor het geluid en de muziek in de game zijn Doppler Sound en Misha Velthuis. Lees hier meer over de functie van de muziek en met name het nummer dat speelt in de home container van de Cargo Commander. De soundtrack is morgen hier te koop voor 3 euro of meer.

  En zo werkt de muziek in de game:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ZIoFaCNS278′]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img