More

  [Nieuws] Cook and Becker sluit deal met EA en verkoopt exclusief digitale kunst van onder andere Mass Effect

  De Nederlandse handelaar in digitale kunst Cook and Becker heeft een deal gesloten met EA om wereldwijd hoge kwaliteit prints te leveren van concept art van verschillende games uit de portfolio van de uitgever. De eerste games die nu aangeboden worden als zogenaamde giclée print zijn Mass Effect en Mirror’s Edge.

  De deal met EA is een grote klapper voor de broers Brands die eerder al overeenkomsten sloten met onder meer Guerrilla Games en Vanguard Games, maar ook met individuele (game) artists. Naast een enorme hoeveelheid potentiële nieuwe kunst van de EA studio’s, trekt het ook meteen een heleboel extra potentiële kopers. Dat merkte Maarten Brands meteen na de aankondiging ook aan de piek in het aantal bezoekers van de Cook and Becker website. Na de klik een aantal van de nieuwe kunstwerken.

  De kunstwerken van Mass Effect en Mirror’s Edge maakten hun debuut tijdens het Control Industry Dinner. De prints waren wederom van museumkwaliteit giclée. Dat betekent print op aluminium platen, met een epoxy afwerking die het minstens 100 jaar tegen de elementen beschermt. Gegarandeerd. Hieronder een aantal van de nieuwe werken.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img