More

  [UitNu!] The Hobbit: Sticky Studios mocht stoeien met Tolkien

  Ze hebben al een aardig rijtje filmgames gemaakt, maar een spelletje in elkaar draaien met hoofdrollen voor Balin & Dwalin, Bofur & Bombur en Dori & Nori… dat lijkt me wel een heel bijzondere klus. Sticky Studios leverde gisteren The Hobbit-game op, een van hun vele projecten die deze weken live gaan.

  Het spel is uiteraard bedoeld om aandacht te vragen voor het eerste deel van Peter Jackson’s The Hobbit, dat in december in première gaat. Sticky maakte een ‘Dwarf Brawler’, waarin de 13 dwergen uit het boek (en dus de film) het tegen elkaar opnemen.

  Speel het spel hier. Nog twee tips: speel de tutorial en zet hem in full screen.

  Screenshot gallery

  Meer nieuws over Sticky Studios

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img