More

  [Video] De openingsvideo van de Dutch Game Awards 2012

  Ze komen in een razend tempo voorbij, maar de filmpjes die bij elke categorie de genomineerde games aankondigen zijn steevast kleine kunststukjes. Editor Teun Vermeer, ooit zelf winnaar van de Dutch Promo Award,  is daar dan ook enkele weken mee bezig.

  Deze week plaatsen we ze allemaal online, om te beginnen met de openingsvideo. Ook deze week: nog een hele berg reacties en natuurlijk de prachtige foto’s van Pauline Opmeer en Arno Landsbergen. Maar eerst: de openingsmontage!

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=7wHKOlkk5-Q’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img