More

  [Video] Schattige diertjes ver te zoeken in nieuwe game van Gamistry

  Gamistry scoorde dit jaar een dikke hit met de iOS game Munch Time waarin een schattige kameleon door kleurige levels heen slingerde op zoek naar eten. In de volgende game van Gamistry zijn alle schattige dieren overboord gezet en is de hoofdrol voor een tank die hordes vijanden aan puin schiet. Scrap Tank is een endless shooter waar de speler een zwaar bewapende tank controleert. Na iedere ronde kan de speler zijn zuurverdiende ‘scrap’ uitgeven om zijn tank uit te bouwen met zwaardere en betere wapens. De game ligt nu bij Apple voor goedkeuring, dus verwacht ‘m binnenkort op een i-apparaait bij jou in de buurt.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=9w1M7y8GVE4’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img