More

  [Uit Nu!] The Adventures of Retrobot van Monkube

  Ja we weten heus wel dat Monkube een Belgische studio is, maar we vinden Monkube leuk en ze spreken prima Nederlands daar, dus we nemen hun nieuwe game The Adventures of Retrobot graag mee in Uit Nu! Net als bij hun debuutgame 6th Planet komt deze game ook nu weer met een uitgebreide comic die het verhaal tussen de bedrijven door uit de doeken doet. De actie bestaat uit een sidescrolling tank met upgrades, ontploffingen en eindbazen.

  Retrobot is een zelfgemaakte robot die in opstand komt tegen aliens die zijn baasje hebben ontvoerd. Samen met zijn sidekick Toto (jawel, een aapje zoals in 6th Planet ook al een aap een belangrijke rol speelde) trekt hij er op uit en reist door verschillende levels. Koop de game voor gereduceerd prijs (nog heel eventjes) hier.

  En zo ziet de game er in actie uit:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Sk9mf7S5VVQ’]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img