More

  [Uit Nu!] Rex Rooster Eggsterminator (aka Cock Blocker) van Roel en Ruud

  Rex Rooster (niet te verwarren met Rex Kramer) is de trotse haan van het kippenhok. Zijn chickies adoreren hem en hij doet wat hanen het best doen, namelijk haantje zijn. Op een dag breken vijanden door het hek en vallen de onschuldige kippetjes aan. Aan Rex de nobele taak om de indringers te verdrijven met een paar welgemikte eieren. Het effect van een ei is afhankelijk van de kip die het gelegd heeft. Met namen als Fire Chick, Ice Chick of Duo Chick snap je wel dat dit een serieus omeletje wordt.

  Rex Rooster Eggsterminator is gemaakt door twee ex GameHouse Studios medewerkers. Roel Verbroekken tekende voor gamedesign en programming en Ruud Havenith deed de art en ook gamedesign. Titelsong is geschreven door Jonathan van der Wijngaarden. Aanvankelijk droeg de game de gevatte naam Cock Blocker, maar daar stak de humorloze keuringsdienst van apple een stokje voor. Neemt niet weg dat de game nu (met de meer kindvriendelijke naam) uit is op iOS. Gratis! Na de klik twee filmpjes van de game in actie.

  Verdedig je kippetjes:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=YhfRocMwsFM’]

  En wil je weten hoe Rex aan zijn eieren komt? Check dan deze korte docu:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=2T99aW4-fHc’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img