More

  [Nieuws] Fuck This Jam vandaag van start

  Rami Ismail van Vlambeer en Fernando Ramallo bedachten een paar weken geleden Fuck This Jam. Een week durende gamejam waarin developers uitgedaagd worden om een game te maken in een genre dat ze haten. Het duo hoopt dat ‘door pure onwetendheid over de conventies en haat voor de vastgelegde regels in een genre, mooie dingen ontstaan’. En dat is ook de kern van deze Gamejam, mooi samengevat door Zach Gage in zijn openingspraatje (zie video hieronder): “Het gaat niet om haat voor een genre, het gaat om liefde voor wat je ervan maakt.” 1426 jammers doen mee en hebben tot 17 november de tijd een game op te leveren.

  Fuck This Jam – Keynote from Fuck This Jam on Vimeo.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img