More

  [Nieuws] Meer bezoekers voor tweede Games for Health Europe in Amsterdam

  De tweede Games for Health Europe conferentie is gisteren van start gegaan in Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam. Met meer dan zeventig nationale en internationale sprekers in drie zalen en aanzienlijk meer bezoekers dan vorig jaar nestelt Games 4 Health Europe zich nadrukkelijk tussen andere internationale serious gamesconferenties.

  Vandaag is de tweede dag, met praatjes van onder meer de Nederlanders Jeroen van Mastrigt-Ide, Michael Bas en Olivier Oosterbaan en een hele rits internationale sprekers variërend van gamedesigners, academici en medici. Verwacht vandaag en morgen nog verslagen vanaf Games 4 Health Europe.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img