More

  [Uit Nu!] Melancholische space actie in Cargo Commander van Serious Brew

  Het zat er al een tijdje aan te komen -de release date stond eerst op 18 oktober- maar de Halloween special op Steam gooide roet in het eten. Nu is Cargo Commander dan toch eindelijk écht uit tot grote vreugde van Daniël Ernst en Maarten Brouwer, de mannen van developer Serious Brew.  De game is in anderhalf jaar gemaakt en met hulp van Green Hill Studios en uitgever Digital Tribe Games terecht gekomen op Steam (voor PC en Mac).

  Een eenzame cargo commander reist door de eindeloze ruimte op zoek naar rondzwevende vrachtcontainers die hij moet ontdoen van hun kostbare lading. De game heeft een opmerkelijk melancholische ondertoon door de fijne soundtrack en de wetenschap dat de noeste werker eigenlijk het liefst naar huis wil, naar vrouw en kind. Maar tot die tijd moet hij zich een weg zoeken, boren en vechten door random gegenereerde containers en op tijd terug zijn in zijn veilige huisje voordat hij in een zwart gat gezogen wordt. Koop Cargo Commander hier. Nu met 20 procent korting.

   

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img