More

  [Nieuws] Minstens twee nieuwe titels van Vanguard Games in 2013

  Na de release van Gatling Gears trok Vanguard Games zich terug in de studio aan het Amsterdamse Damrak. Ruim anderhalf jaar werken daar nu vijftig mensen aan een nieuwe onbekende game. We weten zelfs niet of het een nieuwe game in het Mistbound universum betreft. Maar gisteren verscheen op de website van Vanguard een bericht waarin de studio de genomineerden voor een Dutch Game Award feliciteert. Daarin lezen we ondermeer: ‘2013 will see the release of several new games from our studio, so hopefully we can take home some of these coveted awards next year’.

  Het is dus niet één game waar ze aan werken, maar meerdere games. Navraag bij Vanguard levert ons niet meer informatie op dan dat het inderdaad om minstens twee titels gaat en dat er begin volgend jaar meer bekend wordt gemaakt. Onze gok? Een nieuwe Mistbound game en de game die al in ontwikkeling was door Karami, de studio van Martin de Ronde, die samenging met W!Games en Vanguard vormde.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img