More

  [Awards] LIVE: Nominaties Best Game Animation bekend voor Dutch Game Awards 2012

  Zojuist is tijdens Control Gamelab in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam bekend gemaakt welke drie games genomineerd zijn voor de nieuwe categorie Best Game Animation voor de Dutch Game Awards 2012. Deze categorie is gekozen door vertegenwoordigers van de Vereniging voor Nederlandse Animatie Producenten (VNAP).

  En dit zijn ze: (in alfabetische volgorde)

  De prijzen worden op 22 november uitgereikt tijdens het Control Industry Dinner in Amersfoort. Bestel hier je kaarten en zorg dat je het niet mist! De Dutch Game Awards bestaan dit jaar vijf jaar en zijn in die tijd uitgegroeid tot de belangrijkste prijzen voor gamedevelopers in Nederland.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img