More

  [Nieuws] Control Gamelab: Live compositie, game voor blinden, Killzone 3 en meesterlijke studentenprojecten

  Wat wordt de tune voor de Dutch Game Awards 2012? Morgenavond weten we het. Tijdens Control Gamelab #5 schrijft componist Bart Delissen dé tune voor de belangrijkste prijzen van de Nederlandse gamesindustrie.

  Woensdagavond 31 oktober om 20:00 uur in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Gratis aanmelden.

  Aan het eind van de avond weten we ook welke studio’s genomineerd zijn voor de in totaal 14 uilen die in november worden uitgereikt tijdens het Control Industry Dinner. Want we maken gedurende de show alle nominaties bekend.

  Killzone 3

  Guerrilla Games was in 2011 de grote winnaar met maar liefst drie uilen. We spreken met Jan-Bart van Beek, Studio Art Director, over Killzone 3.

  Student Games

  Naar aanleiding van de nominaties voor Best Student Game spreken we met Jeroen van Mastrigt, inmiddels zelfstandig ondernemer, maar jarenlang een van dé gezichten van de gamesopleiding aan de HKU. Hij onthult de grootste valkuilen voor afstudeerprojecten, maar laat ook de succesverhalen horen.

  Game voor blinden

  Michiel Sala van Little Chicken en Bas Van Haren van MAD Multimedia reizen Europa af om de een na de andere award in ontvangst te nemen voor hun Wii-game voor blinden én zienden kinderen. Hoe dat werkt? Beleef het mee als we de zaal geheel in het donker hullen.

  Woensdagavond 31 oktober om 20:00 uur in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Gratis aanmelden.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img