More

  [Uit Nu!] Meganoid 2 van Orange Pixel

  Meganoid van Orange Pixel was een moeilijk spelletje. Zo eentje waar dood gaan een tweede natuur werd. Gelukkig kon je wel altijd in de buurt opnieuw beginnen, maar alleen de echte doorzetters hebben daadwerkelijk het eindscherm gehaald. Hoe moeilijk Meganoid ook was, het is wel meer dan een miljoen keer gedownload. Tijd voor een vervolg dus en dat is er nu in de vorm van… jawel Meganoid 2.

  De game gaat gewoon verder waar het gebleven is. Onveranderd moeilijk dus. Maker Pascal Bestebroer zegt dan ook treiterend op de websitite: “Als je niet tegen moeilijke games kan, ga je maar lekker vogels schieten op varkens of fruit doormidden hakken.” Meganoid 2 is nu uit voor Android in de betaalde en een gratis versie. iPhone-bezitters moeten nog even geduld hebben, want hun versie komt in november.

  In de typerende Orange Pixel stijl:

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img