More

  [Uit Nu!] Poker RPG gaat social, Runespell Saga van Mystic Box

  Runespell Overture was de debuutgame van Mystic Box en wist op een slimme manier pokeren en typische turn based gevechten met elkaar te mixen. Gooi daar nog wat RPG elementen bij en je hebt een opvallend vermakelijk spel. Met Runespell Saga wordt nu een snufje social toegevoegd en kunnen spelers ondermeer clans vormen die het tegen elkaar opnemen op de oude vertrouwde manier van pokeren 2.0.

  Meld je hier aan met een Facebook-, of Kongregate account en werk je omhoog op de leaderboads. Speel tegen vrienden en onbekenden en start een clan. Na de klik een duidelijke uitleg over de werking van de clans.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=khqtNmYvsG4′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img