More

  [Nieuws] Steun je lokale developer op Greenlight, bijvoorbeeld Reptile Games met Megabyte Punch

  Megabyte Punch van Reptile Games heeft nog een extra zetje nodig om in de Top 100 van Greenlight te komen. Dat zetje moet dus komen van stemmen vanuit de community en die krijg je pas als je zichtbaar bent. Om Megabyte Punch wat meer onder de aandacht te krijgen is de game nu gefeatured op Indie Game Stand, een nieuw initiatief van Indie Game Magazine waar kopers zelf mogen bepalen hoeveel ze neerleggen voor een game. 10 procent van de opbrengst gaat naar een goed doel.

  “We hopen op deze manier extra aandacht te generen voor Megabyte Punch”, aldus Time Remmers van Reptile Games. “Het doel is uiteindelijk om onze game op Steam te krijgen.” Stem hier op de game. Na de klik zie je Megabyte Punch in actie.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=URRfIsksPsg’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img