More

  [Nieuws] Steun je lokale developer op Greenlight, bijvoorbeeld InterWave met Dark Matter

  Honderden games verdringen zich op Greenlight, de games-talentenjacht op Steam, in de hoop een ticket te bemachtigen voor de achtbaan van het grote geld. Nou ja, eigenlijk voor een plek in de grootste PC-spellen winkel ter wereld. Zo ook InterWave uit Sittard. Eind vorig jaar verrasten ze ons met Nuclear Dawn, een uiterst vermakelijke FPS/RTS hybride en nu proberen ze de volgende game uit hetzelfde universum naar binnen te loodsen.

  Dark Matter is een 2.5 D survival horror die zich afspeelt op een stuurloos ruimteschip dat is overgenomen door bloeddorstige aliens. Aan jou de taak om het schip uit te kammen, op zoek naar bruikbare onderdelen en je ondertussen te ontdoen van het buitenaardse gespuis. Check de game hier en stem ‘m die winkel in! NA de klik de eerste bewegende beelden.

  Vooralsnog geen gameplay, maar wel een voorproefje van de omgevingen en sfeer.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=hn-Q-YfPzIc’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img