More

  [Nieuws] Abstraction Games maakt PC port van Rocketbirds

  Abstraction Games zit niet stil. De studio uit Valkenswaard wil graag dat wij -de crowd- in hun eigen IP Candy Kids investeren via Gambitious. En dat willen wij allemaal best toch? Doe dat dus snel hier. Maar ondertussen moet de studio ook geld genereren en dat doen ze onder andere met port klusjes. De laatste aanwinst in hun inmiddels indrukwekkende lijstje (Angry Birds, Cut the Rope) is de PC versie van Rocketbirds Hardboiled Chicken.

  Zie de game in actie na de klik . Check hier als je de game wilt kopen en voor de zekerheid klik hier als je een aandeel wilt kopen in Candy Kids.

  Rocketbirds is begonnen als Flash game van developer Ratloop Asia. De game gooide hoge ogen tijdens het IGF 2011 en werd daarna uitgebracht op PSN. Nu dus de PC versie op Steam. Met dank aan Abstraction.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=FlTTAodDhz4′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img