More

  [Nieuws] Twee nieuwe games in aantocht van de makers van Munch Time

  Na het succes van Munch Time werd het verdacht stil rondom Gamistry. De Amsterdamse studio had nog een andere game in ontwikkeling, nota bene tegelijkertijd gestart met Munch Time, maar die leek lange tijd MIA. Nu blijkt dat niet alleen Scrap Tank binnenkort uitkomt, ook een andere titel, Gold Digger, lanceert over niet al te lange tijd.

  Alex Kentie van Gamistry: “We hebben afgelopen zomer een opdracht voor een klant tussendoor gedaan, waardoor alles langer duurde dan voorzien. Zowel Scrap Tank als Gold Diggers zijn ‘endless runner games’ met een upgrade shop. De core gameplay van deze twee games verschilt echter enorm van elkaar. We laten snel meer van de games zien.”

  En hier een teaser van Scrap Tank:

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img