More

  [Nieuws] Wat hebben Epke Zonderland en Tim Coronel met games te maken?

  Wat hebben Olympisch gouden medaillewinnaar Epke Zonderland en autocoureur Tim Coronel met gamen te maken? Verrassend veel blijkt. Tijdens het tweedaagse game-event Game in the City in Amersfoort zijn beide heren keynote speaker.

  Zonderland vertelt hoe gametechnologie, om precies te zijn motion capture, hem heeft geholpen zijn bewegingen nog beter te analyseren en daardoor te trainen. In mocap studio Gameship in Leeuwarden heeft Zonderland gekleed in een pak vol balletjes zijn oefeningen aan de rekstok gedaan. Tijdens zijn keynote laat hij ongetwijfeld de beelden van die sessie zien. Tim Coronel beweert dat racegames nu zo realistisch zijn, dat hij als autocoureur kan winnen van hardcore gamers met een potje Forza bijvoorbeeld. Wie daagt hem uit?

  De vijfde editie van Game in the City vindt dit jaar plaats op donderdag 22 en vrijdag 23 november in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Ook dit jaar worden de Dutch Game Awards uitgereikt tijdens het Control Industry Dinner op de eerste dag van Game in the City. De awards zijn inmiddels uitgegroeid tot de belangrijkste prijzen in de Nederlandse gamesindustrie. Klik hier voor kaarten.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img