More

  [Video] VStep’s ShipSim. Maar dan in het groot…

  De droom van elke ShipSim-fan: een compleet nagebouwde brug, met echte instrumenten en een 360 graden-view dankzij tien 55″ led-schermen. De Technische Universiteit in Varna (Bulgarije) opende onlangs een centrum met meerdere ShipSim en SimRescue-configuraties. Uiteraard gaat het dan wel om de professionele versies.

  Het Bulgaarse trainings centrum omvat twee NAUTIS Bridge Simulators — de echte naam van de oorspronkelijke pro-editie van ShipSim, vijf Engine Room Simulators en een RescueSim simulator. Niet alleen een droom dus voor de ShipSim-fan, zeker ook fijn voor de financieel directeur van de Nederlandse leverancier VStep.

  Hieronder een video van de Bulgaarse Bridge Simulator, een soort ShipSim-Pro-on-Steroids-and-then-Some dus…

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=lw5HhGF54no’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img