More

  [Uit nu!] ‘Licht op Hout’ van Monobanda, Claynote en Prototim

  Drieënhalf jaar na de eerste verkennende gesprekken is nu dan echt het project Licht op Hout van Monobanda, Claynote en Prototim te bezichtigen in het Centraal Museum UtrechtLicht op Hout is — zoals Monobanda dat zo mooi noemt — ‘een interpassief kunstwerk’ op het duizend jaar oude Utrechts Schip.

  “Het is een verhaal over tijd, hoe de vluchtigheid van het leven ons blind kan maken voor de schoonheid om ons heen. Het licht reageert op de aanwezigheid van mensen. Bezoekers maken door hun bewegingen abstracte voorstellingen van verhalen zichtbaar”, mijmert Niki Smit van Monobanda. Claynote tekende voor de adaptieve soundscape en Prototim deed het programmeerwerk.

  GDC2024

  USE CODE 10off-control-GDC2024 TO GET 10%OFF FOR GDC ALL ACCESS, CORE AND SUMMITS PASSESspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img