More

  [Nieuws] ibb and obb uitgesteld door toevoeging van online multiplayer

  Sparpweed‘s ibb and obb blijven nog even binnen spelen, want de release is uitgesteld. Voor een goede reden, zegt ibb and obb bedenker Richard Boeser: “We hebben besloten  een online multiplayer mogelijkheid toe te voegen. Technisch gezien is dit een hoop extra werk. Het creëren van een soepele online ervaring zonder haperingen is heel belangrijk voor de gameplay van ibb and obb, dus moeten we daar zorgvuldig mee omgaan. De komende weken beginnen we met de eerste online testen, op basis daarvan hopen we een release datum te noemen. Op dit moment denken we aan het voorjaar 2013.”

  “De game is bijna klaar, maar als we kijken naar de aangekondigde games in het najaar is het niet realistisch om de game in november of december uit te brengen. Veel mensen hebben ons gewaarschuwd over het release van de game in deze maanden in verband met de grote titels, daarnaast hebben wij een zeer beperkt marketing budget en het zou moeilijk zijn voor ons om op te vallen in deze tijd van het jaar.” Na de klik de officiële debuuttrailer voor PlayStation Netwerk.

  Elke keer dat we ibb and obb zien, worden we geraakt door de prachtige wereld die steeds meer diepte toont en de serene sfeer die de muziek van Kettel oproept. Maar bovenal is het de innovatieve en vrolijke gameplay van ibb en obb die ons doet glimlachen. Wij geloven zeer in deze game. Kijk zelf:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=kp41zbT7Mx4′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img