More

  [Filmpje!] Het eenzame leven van een space trucker in Cargo Commander

  Cargo Commander heeft een publisher gevonden (met dank aan de mannen van Green Hill) en verschijnt op 18 oktober in verschillende digitale winkels voor PC en Mac. En dat is goed nieuws, want de debuut game van Serious Brew is een verdomd leuk spelletje. Neem de controle over een cargo commander die door de eindeloze ruimte reist op zoek naar rondzwevende containers waar je de vracht uit moet bergen.

  Parkeer je schip tegen een container en ga aan het werk. In het begin is het nog vrij overzichtelijk, je ontdoet een container van zijn vracht en meegereisd buitenaards ruimtetuig en keert terug naar je huis. Maar als er meer containers aanhaken en je daar dieper en dieper in verdwijnt om ze te legen, wordt de weg terug naar het veilige moederschip steeds langer. Zuurstofgebrek, aliens en alles vernietigende zwarte gaten zijn een constante dreiging. Na de klik de announcement trailer.

   [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ZIoFaCNS278′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img