More

  [Nieuws] Vul in die enquête en help bij promotieonderzoek naar ‘betekenisgeving en verbeelding bij het gamen’

  Heb je een paar minuten over tijdens de lunch en lijkt het je leuk om online wat vagen te beantwoorden over je favoriete games? Dan heb ik toevallig een heel leuk klusje voor je. Dan moet je wel één (of meer) van de volgende games hebben uitgespeeld, Fable II, Bioshock, Heavy Rain en Braid. Oh en trouwens, je kan er ook nog een console naar keuze mee winnen. Klik snel hier.

  Met het invullen van de enquête help je drs Jef Folkerts (Hanzehogeschool Groningen) met zijn promotieonderzoek naar betekenisgeving en verbeelding bij het gamen. Hij benadrukt dat zijn onderzoek zich juist richt op de positieve kanten van gaming: “Het is een studie die vanuit het perspectief van cultuur en cognitie kijkt naar de aard van betekenis- en verbeeldingsprocessen. Bovendien ben ik geïnteresseerd in de vraag of en op welke wijze zich artistieke ervaringen voordoen bij het spelen van mainstream entertainmentgames.”

  Opzet van de enquête is dat deelnemer eerst een algemene vragenlijst invullen, waarna de vragenlijst van een van de genoemde games kan worden geselecteerd. Aan het eind daarvan kan de deelnemer zijn voorkeur voor een gameconsole aangeven (en stoppen, of eventueel nog een vragenlijst invullen).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img