More

  [Nieuws] Event over inzet games voor beleving van erfgoed

  Steeds vaker worden games en game technologie toegepast buiten de entertainment sector. Zo wordt al geruime tijd geëxperimenteerd en gewerkt met het innoveren van de beleving van erfgoed met behulp van games, game technologie én crossmedia. Morgen is de Inspiration Day `Games en Erfgoed` in Utrecht, georganiseerd door de Taskforce Innovatie Regio Utrecht (TFI) en Utrecht 2018, kandidaat Culturele Hoofdstad van Europa 2018.

  Doel van de middag is om tot samenwerkingen te komen, die de zichtbaarheid en beleving van erfgoed vergroot. Door games maar ook cross mediale toepassingen zoals location based, augmented reality, social media en mobiele ontwikkelingen. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden, maar als je hier een mailtje naar stuurt, krijg je het verslag van de dag in je digitale brievenbus.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img