More

  [Uit Nu!] Winnaar van de Kleine Uil Catch-22 van Mango Down nu op iOS

  Ja het is  dan toch gelukt. Een game die is ontwikkeld tijdens de 48 loodzware uren van de Global Game Jam 2012 in Januari is uitgekomen op iOS. De eer valt te beurt aan Catch-22 van het team met de goede naam Mango Down!. In dit bedriegelijk eenvoudig spelletje is het de bedoeling dat je met een balletje -die om een grote bal draait- niet het andere balletje raakt dat de tegenovergestelde richting op draait. Dat andere balletje is trouwens jouw ghost en herhaalt alle sprongen die jij eerder hebt gedaan. Ingewikkeld? Misschien mijn uitleg wel, maar de game zeker niet. Je hebt slechts 1 knop nodig om uren zoet te zijn.

  Catch-22 won in Amsterdam de Global Game Jam en sleepte later de prijs voor beste GGJ game van Nederland in de wacht, tijdens Gamelab #2. Daar kregen ze de Kleine Uil uitgereikt, een hommage aan die grote uil die eind november weer wordt uitgereikt. Speel de game op Facebook of steun de jongens en spendeer  79 cent aan de iOS versie. Na de klik de game in actie.

  En zo ziet het er uit. Helemaal niet zo ingewikkeld toch?

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=JLPC_fIO3O4′]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img