More

  [Nieuws] Steun je plaatselijke game op Steam Greenlight, zoals Castaway Paradise van Stolen Couch Games

  Stolen Couch Games wil graag met een game op Steam komen. Heel graag zelfs, maar tot nu toe was het toelatingsteam niet erg gunstig gezind. Met Steam Greenlight zijn alle kansen echter weer open. Nu is het vooral een kwestie van voldoende stemmen verzamelen van de community.

  Om dat proces te versnellen hebben de jongens en meisje van Stolen Couch een paar weken geleden de Green Light Bundle in het leven geroepen waar een aantal indie developers hun games aanboden voor een zacht prijsje met het idee dat tevreden kopers dan een duim omhoog zouden geven op Steam. 2316 bundels zijn er verkocht, hoeveel van die kopers ook de games hebben gesteund op Steam is niet bekend. Wel duidelijk is dat de games nog wat stemmen kunnen gebruiken. Stem hier op Ichi en hier op Castaway Paradise. Speel die laatste trouwens op Indigo 2012.

  In Castaway Paradise spoel je na een schipbreuk aan op een eiland waar je liefdevol wordt opgenomen door de bewoners. Je krijgt een leuk huisje en de mogelijkheid een leven op te bouwen tussen de kleurrijke figuren. De game is duidelijk geïnspireerd door Nintendo’s klassieker Animal Crossing. Dat wordt dus gewassen verbouwen, opdrachten uitvoeren, ouwehoeren met de eilandbewoners en lekker rondhangen.

  THE ROAD TO INDIGO 2012

  De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img