More

  [Nieuws] Vlambeer/Control team wint internationale game jam en krijgt een kruisboog van Sir Richard Garriott

  Tijdens Fantastic Arcade vorige week in Austin werd de Adventure Time Game Jam gehouden. Vlambeer’s Jan Willem Nijman deed daar samen met Control’s Kitty Calis aan mee en hun game Adventure Minute won de eerste prijs. De award is een heuse kruisboog die werd uitgereikt door spaceman en veteraan developer Sir Richard Garriott.

  In de game krijg je één minuut om de omgeving te verkennen en avonturen te beleven voordat de actie bruut wordt verstoord door reclame. Na die ultrakorte onderbreking begint de game opnieuw en heb je weer één minuut om verder te gaan met je ontdekkingsreis. Alle items die je in de voorgaande beurten hebt vezameld, houd je gewoon in je bezit. Download de game hier (PC). Muziek is van Danny B. bekend van Super Meat Boy en Canabalt.

  Beeld: screenshot Adventure Minute

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img