More

  [Nieuws] Heroki is al twee jaar in ontwikkeling en nu speelbaar voor publiek op Indigo

  We hebben al eerder geschreven over Heroki, de game van Picomy. We hebben namelijk wel goede hoop voor de game. En we vinden het verhaal achter de totstandkoming interessant. Ok, nog één keertje voor degenen die het niet kennen. Vier afgestudeerde GLU studenten werken in hun vrije tijd aan deze game die na twee jaar ontwikkeling nu dan toch echt bijna af is.

  Heroki is een vliegend mannetje uit een dorp van zwevende eilandjes boven de wolken. Hij daalt af naar de echte wereld als een magisch object dat het dorp beschermd, wordt gestolen. Aan hem de taak het object terug te halen. De game is een 2,5D Actie/Platformer met een sterke art stijl voor iOS en misschien android. Straks dus speelbaar op Indigo 2012.

  Hieronder de teaser trailer.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=04Y5MBYr8Ms’]

   

  THE ROAD TO INDIGO 2012

  De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img